Top

ChesterDealz in 7 antwoorden

1. Wat is ChesterDealz?
Chesterdealz.nl is het online warenhuis met een breed assortiment op het gebied van woninginrichting. ChesterDealz levert honderden producten uit heel Europa aan de eindklant. Elke dag het unieke assortiment wordt bijgewerkt met de nieuwste stijlen en producten in en om het huis. Gemakkelijk besteld, gratis levering aan huis en de beste service. In ChesterDealz vindt u het!

 2. Waar komt de naam ChesterDealz vandaan?
De naam komt van de beroemde meubelmerk Chesterfield en wordt het maken van de beste Dealz die verwijst naar onze uitgebreide loyalty programma waarmee je kunt altijd een korting van 4%.

3. Hoeveel Mensen werken er bij ChesterDealz?
Er zijn werken meer dan 30 mensen op ChesterDealz.
Er werken meer dan 30 Mensen bij ChesterDealz.
 
4. Waar is ChesterDealz gevestigd?
ChesterDealz ligt centraal gelegen in een gebouwencomplex in Hoogeveen. Het Kantoor en het magazijn zijn gevestigd  aan de Gratamastraat 3 in Hoogeveen. De winkel (1000m2) van Chesterdealz is gevestigd in Waddinsxveen aan de Kanaaldijk 32.
 
5. En ChesterDealz heeft ook nog een aantal zusterbedrijven?
Dat klopt! De meest bekende en internationale zusterbedrijf is Chesterfield Showroom met 40 Showrooms in meer dan 7 landen.

 6. Waarin onderscheidt ChesterDealz zich?
Uitstekende klantenservice, unieke volledige assortimenten en concurrerende prijzen in combinatie met unieke kortingen.
 
7. Waarom zou ik samenwerken met ChesterDealz?
We zijn altijd op zoek naar unieke collecties en merken om deel te nemen en uit te breiden onze Warenhuis, maar ook voor de partners waar we iets voor kunnen doen. Het is ons doel om e-tailing naar hoger niveau te tillen en dat we doen met anderen.